Det er noen mennesker som er heldige nok til å leve i tempererte klima der været alltid er perfekt. For resten av oss trenger vi gode HVAC-systemer som holder oss kjølige om sommeren og varme om vinteren. Hvis du vil ha hjelp til å finne et slikt system, kan du lese følgende artikkel.

Sørg for å få hvert tilbud eller estimat i skriftlig form. Du har ingen regress på en muntlig avtale, så en skriftlig kontrakt er et must. Dette vil tillate deg å følge opp hvis noe går galt eller du ikke får det du ble lovet, beskytte deg mot skyggefulle entreprenører.

Pass på at du sjekker fordamperspolen ofte når klimaanlegget er i gang. Hvis dette røret sikkerhetskopierer, kan du finne vannskader på vegger, tak og gulv. Hvis du ender opp med mugg bare bruke en løsning av blekemiddel og vann for å rense ut røret.

For å spare penger på HVAC-systemet ditt, skru ned klimaanlegget om natten og la hjemmet varme opp litt. For å holde deg avkjølt, bruk en avkjølende vannfylt pute for å kjøle ned hodet og hele kroppen som et resultat. Dette kombinert med en vifte vil holde deg fra overoppheting mens du sparer på strømregningen.

En programmerbar termostat kan hjelpe deg med å spare penger på klimaanleggregningen. Hvis du skrur ned termostaten rundt 10 prosent i 8 timer per dag, kan du spare 10 prosent ved hjelp av den programmerbare termostaten. I tillegg, noen modeller av programmerbare termostater faktisk tillate deg å styre dem eksternt fra kontoret datamaskin eller mobiltelefon.

Hvis du har et vindusluftkondisjoneringsapparat uten timer, bruker du en vanlig utløpstidtaker til å styre når det er på eller av. Dette er de samme du bruker til ferielys, så alt du trenger å gjøre er å koble klimaanlegget til timeren og sette det til å kjøle deg ned i løpet av dagen.

Vurder alle alternativene dine før du installerer et sentralt klimaanlegg. Du kan bare kjøle ned visse rom, bruke helhusfans, eller til og med gjøre bruk av et geotermisk system. Jo mer effektivt systemet du konfigurerer, desto mindre bruker du på strømregninger over tid når du bruker det.

Administrer varmestrømmen inn i hjemmet ditt med vindusbelegg for å hjelpe ditt HVAC-system. I de varmere månedene, bruk gardiner, gardiner og persienner for å blokkere ut sunward vendt vinduer for å holde varmen fra å bygge opp gjennom drivhuseffekten. Alternativt må du sørge for at solfylte vinduer slipper inn lys og varme i de kaldere månedene.

Enten du har et klimaanlegg i et vindu eller utenfor hjemmet ditt, sørg for å holde det i skyggen. Jo kjøligere luften rundt den, og jo kjøligere kondensatoren selv, jo lettere en gang vil det ha å holde luften inne i hjemmet ditt kjølig også.

Med mindre du er heldig nok til å bo på et sted der været alltid er nydelig, trenger du et HVAC-system i hjemmet ditt. Uten en vil du svette hele sommeren og skjelve hele vinteren. Det du nettopp har lest vil hjelpe deg med å velge et system som oppfyller dine behov.