Når det vedlikeholdes riktig, er ikke hjemmets HVAC-system noe du legger merke til. Du går bare inn døren og nyter en lufttemperatur og kvalitet du synes er behagelig. Når hjemmet ditt HVAC ikke fungerer riktig, vet alle det. Fortsett å lese denne artikkelen for råd om ideer om riktig installasjon og vedlikehold av hjemmets oppvarming, ventilasjon og klimaanlegg.

La venner og familie få vite om rabatter som er mulige via ENERGY STAR. Det er mange besparelser som kan være hatt her, så hvorfor holde denne gode nyheten helt for deg selv! Du kan spare de nærmest deg hundrevis av dollar i løpet av et år.

Når våren kommer og dagene begynner å varme opp, ring inn en proff for å gi hvac en gang over. Dette vil sikre at klimaanlegget fungerer som forventet hele sommeren, og stopper deg fra å svette det ut når du minst forventer at systemet skal mislykkes.

En av de viktigste tingene å vurdere når du kjøper et nytt varme- og kjølesystem er produsentens garanti. Boenhetene har en rekke garantier. Velg en med lang garanti for maksimale langsiktige besparelser. Generelt anbefales det at huseiere bør kjøpe den utvidede garantien hvis man tilbys.

Be om referanser og sørg for å ringe dem også. Du har å gjøre med en høy billett element her, så du vil ønske å gjøre din due diligence for å sikre at du får det beste for pengene dine. Be om referanser, men ikke stopp der. Ring hver referanse for å sjekke. Mange tar ikke det viktige siste skrittet.

Noen ganger kan det være vanskelig å finne ut om HVAC-systemet må fikses eller må byttes ut. Hvis systemet ofte bryter ned, er alltid slå på eller av på egen hånd, eller hvis regningene er for høy, det kan lønne seg å ha det erstattet. Ellers kan små ting bare fikses.

Rengjør filtrene dine! Hvis du har et vindusenhet klimaanlegg, vil det være et filter rett under grillen du kan støvsuge. Hvis du har en ovn eller utendørs enheter, vil de også ha filtre som skal rengjøres eller erstattes. Et skittent filter kan gjøre enheten ineffektiv eller til og med la den overopphetes.

Vurder alle alternativene dine før du installerer et sentralt klimaanlegg. Du kan bare kjøle ned visse rom, bruke helhusfans, eller til og med gjøre bruk av et geotermisk system. Jo mer effektivt systemet du konfigurerer, desto mindre bruker du på strømregninger over tid når du bruker det.

Energieffektiviteten til en enhet bør tas i betraktning ved kjøp av et nytt varme- og kjølesystem. Selv om du bør være bekymret for prisen på en enhet, vil effektiviteten av enheten spare deg tusenvis over levetiden til varme- og kjølesystemet og bør veie tungt på kjøpsbeslutningen din.

Riktig fungerende hjem HVAC betyr romtemperaturer innendørs i årstider både kaldt og varmt. Feil fungerende hjem HVAC betyr variabel fuktighetsnivå innendørs, ubehagelige temperaturer og luft som muligens til og med er skitten å puste. Hold familien komfortabel, sunn og fornøyd med ideene i denne artikkelen om hjemmets HVAC.